20231019
19 octubre 2023

Youtube retira un vídeo dels magistrats del Tribunal Suprem enregistrat durant el judici contra els líders de l’1-O amb una cançó de Lluís Llach

Vulneracions:El Mundo fa públic un vídeo, enregistrat i editat per la mateixa Sala Penal del Tribunal Suprem, que va jutjar i condemnar els líders de l-O, on surten imatges dels magistrats entre les sessions de judici. El vídeo apareix editat amb la cançó “Junts”, de Lluís Llach. Els advocats de Llach envien un escrit al Tribunal Suprem on en demanen explicacions, tot recordant que requeririen el permís exprés de l’autor, del qual no disposen. Els advocats també envien requeriments a El Mundo. Dies després, anuncien que Youtube ha retirat ja el vídeo.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí