20231007
7 octubre 2023

La justícia espanyola condemna El Confidencial per informacions publicades sobre Carles Puigdemont

Vulneracions:El Confidencial havia publicat un article el 10 de juny de 2020 on assegurava que vuit diputats de de JxCAT havien aprofitat donacions de la lluita contra els efectes de la Covid-19 per enviar fons de Carles Puigdemont a Waterloo. La sentència del jutjat de Pozuelo de Alarcón obliga a rectificar al mitjà. A més, considera que té l’article té un contingut perjudicial i desqualifica el demandant, i de no tractar-se d’una informació veraç degudament contrastada. El Confidencial publica un article on rectifica i reconeix, entre d’altres coses, que cap diputat del partit ha realitzat enviaments de diners a Carles Puigdemont fent ús d’aquesta mena de donacions.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí