20231002
2 octubre 2023

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rebaixa la condemna a Oriol Calvo, que no haurà d’entrar a la presó

Vulneracions:El TSJC ha rebaixat a un any i sis mesos de presó la condemna de l’Audiència Provincial de Barcelona de quatre anys i un mes de presó per la seva participació a les protestes postsentència. En aquesta sentència, el TSJC l’absol del delicte d’atemptat contra l’autoritat doncs considera que hi ha una insuficiència fàctica respecte del delicte, atès que no s’individualitza els agents contra qui es dirigeix l’acció. Li manté, emperò, la condemna per desordres públics, que comporta una pena d’un any i mig de presó. Així doncs, finalment, Oriol Calvo no haurà d’entrar a presó.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí