20230925
25 setembre 2023

El Jovent Republicà anuncia que la Fiscalia demana 3 anys de presó a un company per una protesta contra S’ha Acabat

Vulneracions:El Jovent Republicà (ERC) explica com, el 23 de febrer de 2022, a la mostra d’entitats de la Universitat Pompeu Fabra, en Duran es va manifestar, amb altres joves, contra la presència de l’organització S’ha Acabat. La protesta va transcórrer sense incidents. Tanmateix, al cap d’uns mesos, en Duran i altres joves reben una citació judicial. La Fiscalia especialitzada en delictes d’odi els demana tres anys de presó pels delictes de coaccions, lesions lleus i furt d’una bandera espanyola. S’ha Acabat, a més, demana tres anys de presó i hi afegeix els delictes de desordres públics i delicte contra el lliure exercici el dret de reunió i manifestació.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí