20230922
22 setembre 2023

Arxiven les diligències obertes pel gag de la Mare de Déu del Rocío

Vulneracions:Les diligències s’havien obert per un delicte d’escarni contra els sentiments religiosos pel gag de la Mare de Déu del Rocío, del programa Està Passant de TV3 contra Judit Martín, Toni Soler i Jair Domínguez i els havien citat a declarar per un delicte d’injúries. El mateix jutjat que havia obert les diligències estima ara les al·legacions de tots tres i considera, entre d’altres coses, que la conducta dels denunciats es troba emparada per la llibertat d’expressió, no hi hagut cap pertorbació de la llibertat religiosa i no suposa cap incitació a l’odi cap a les persones catòliques. La Fundación Española de Abogados Cristianos, que van denunciar els fets i s’havien personat com a acusació popular al cas, anuncien que recorreran contra la decisió.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí