20231025
25 octubre 2023

Absolen tres persones acusades per haver participat a les protestes en suport a Pablo Hasél perquè no hi eren

Vulneracions:Tres joves estaven acusats dels delictes de desordres públics i danys en grau de temptativa per la seva suposada participació a les protestes a favor de Pablo Hasél el 20 de febrer de 2021. La versió dels dos agents dels Mossos d’Esquadra de paisà que van identificar els acusats era que havien llençat objectes als agents, motiu que va fer que els seguissin. Aquesta versió no coincidia amb la dels acusats, que asseguraven que eren a la zona del barri de Gràcia, lluny d’on van passar els fets, per anar a prendre una cervesa amb uns amics. Finalment, les pericials de geolocalització de Google Maps són determinants per l’absolució dels joves. La sentència assegura que tot i que els agents estan entrenats el fet que detinguessin els acusats es va tractar d’una confusió.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí