20231026
26 octubre 2023

Comença la investigació a Bèlgica dels periodistes de Telecinco que van espiar i difondre una conversa privada entre Carles Puigdemont i Toni Comín

Vulneracions:A finals de gener de 2018, el “Programa de Ana Rosa” de Telecinco va difondre una conversa privada entre Carles Puigdemont i Toni Comín que s’havia obtingut enregistrant d’amagat la pantalla del darrer. Ara, el cas s’ha derivat a un jutjat penal arran de la querella que van presentar-ne. Un periodista i un càmera del mitjà són enviats a un tribunal penal belga pels delictes de violació de la privacitat i de les telecomunicacions privades.

Entrada
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí