20231028
28 octubre 2023

Josep Valtònyc torna de l’exili

Vulneracions:El raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, torna d’un exili de més de 5 anys, després que els delictes pels quals va ser condemnat hagin prescrit. L’Audiència Nacional havia certificat la prescripció dels delictes d’enaltiment del terrorisme, injúries a la Corona i amenaces el 22 de març proppassat. Tanmateix, no ho havia comunicat a la defensa del raper. Fonts de la defensa asseguren que durant aquest darrer mig any no havien aconseguit que l’Audiència Nacional confirmés que la condemna havia prescrit. Valtònyc arriba al Principat en cotxe, acompanyat, entre d’altres, de Carles Puigdemont i Lluís Puig fins la frontera amb la Catalunya Nord i vola a Mallorca l’endemà.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí