20231106
6 novembre 2023

El jutge Manuel García-Castellón cita a declarar com a investigats a Carles Puigdemont i Marta Rovira en la causa oberta a l’Audiència Nacional pel Tsunami Democràtic

Vulneracions:El jutge Manuel García-Castellón, jutge titular del Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, instructor de la causa del Tsunami Democràtic també cita a declarar, a més de Puigdemont i Rovira, el diputat d’ERC al Parlament de Catalunya Ruben Wagensberg, així com els empresaris Oriol Soler i Xavier Vendrell i el periodista Jesús Rodríguez. La Guàrdia Civil, feia tres dies, havia lliurat un informe al jutge on reiterava el rol de Rovira com a impulsora de l’organització. La Fiscalia recorre contra la interlocutòria. García-Castellón assegura, a un acte, que “l’amnistia no està prohibida a la Constitució, però a la Constitució tampoc no diu que no estigui prohibida l’esclavitud”. Per això, en demanen la seva recusació, que serà rebutjada pel propi jutge. García-Castellón també ha estat jutge instructor de causes com l’Operació Judes o el cas de Tamara Carrasco.

Entrada
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí