20231110
10 novembre 2023

Es presenta una querella contra la policia infiltrada als moviments populars de Girona

Vulneracions:Òscar Campos, que va mantenir una relació amb Maria I. T. durant aquell temps i cinc entitats afectades que inclouen Òmnium Cultural, el Sindicat d’Habitatge de Salt i la CUP Girona es querellen contra la policia infiltrada i la cadena de comandament del Ministeri d’Interior que n’hauria permès l’operació. La querella assegura que l’agent de la Policía Nacional hauria comès un delicte de tortura amb l’agreujant de persecució ideològica, revelació de secrets i lesions. Aquest darrer delicte s’inclou perquè tant l’Òscar com altres membres de les entitats on es va infiltrar l’agent han patit seqüeles com estrès posttraumàtic i depressió arran dels fets.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí