20231113
13 novembre 2023

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya redueix la condemna de presó de William Aitken, empresonat durant les protestes de suport a Pablo Hasél

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona havia condemnat el jove escocès William Aitken a cinc anys de presó per la seva participació a les protestes contra l’empresonament del raper Pablo Hasél. El TSJC li redueix la condemna a 2 anys i 9 mesos de presó, atès que considera que no li poden atribuir l’agreujant d’objecte perillós. Així doncs, segueix condemnat pels delictes de desordres públics i atemptat contra l’autoritat i podria entrar a presó. El col·lectiu Alerta Solidària anuncia que en presentarà recurs al Tribunal Suprem.

Entrada
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí