20231121
21 novembre 2023

El jutge Manuel García-Castellón eleva la investigació del Tsunami Democràtic al Tribunal Suprem

Vulneracions:Sense esperar la resolució dels recursos contra la interlocutòria, el jutge envia la causa al Tribunal Suprem, atesa la condició d’aforats de Puigdemont i Wagensberg. Des que va citar com a investigats Puigdemont i Rovira, entre d’altres, el jutge ha inclòs al cas una persona que morí durant la manifestació a l’aeroport el dia 14 d’octubre de 2019, per causes naturals, encara que els Mossos d’Esquadra neguin que el mort aparegués a cap atestat del Tsunami Democràtic. El jutge ofereix a la família de personar-se a la causa, malgrat haver enviat la causa al Tribunal Suprem. García-Castellón també ha estat jutge instructor de causes com l’Operació Judes o el cas de Tamara Carrasco.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí