20231205
5 desembre 2023

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Girona arxiva les causes per les càrregues policials pel referèndum de l’1-O a Girona, Aiguaviva i Sant Julià de Ramis

Vulneracions:La Fiscalia havia demanat l’arxivament de la causa. La jutgessa argumenta que aplica l’eximent de compliment d’un deure i que no es va produir un excés en l’actuació policial, malgrat es van produir lesions, doncs no podien actuar de cap altra manera. Els advocats voluntaris impulsors de la querella anuncien que ha recorregut contra les interlocutòries a l’entendre que els fets no han prescrit i neguen que s’apliqui l’eximent d’actuar en compliment del seu deure als agents.

Entrada
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí