20231229
29 desembre 2023

Condemnen en Roger, un jove de la Cerdanya, per la seva participació en una vaga general contra l’inici del judici contra els líders de l’1-O

Vulneracions:El Roger va participar a la vaga contra l’inici del judici contra els líders de l’1-O, convocada per la Intersindical-CSC. A la Cerdanya, diverses persones, en cadena humana, van tallar la N-152 a l’altura de Puigcerdà. Els Mossos d’Esquadra hi van intervenir i van detenir dues persones. Les dues van ser encausades però només el procediment contra en Roger va seguir. Segons la versió dels Mossos d’Esquadra, que acull la sentència, el jove hauria causat lesions a un agent. La defensa va demanar l’ajornament del procediment per la possible aplicació de la Llei d’Amnistia, però el Jutjat Penal número 3 de Girona va rebutjar-la. El jutjat el condemna a tres mesos de presó i 4.000€ pels delictes de resistència contra l’autoritat i lesions.

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí