20240131
31 gener 2024

Ruben Wagensberg anuncia que s’ha instal·lat a Suïssa arran de la persecució del Tsunami Democràtic

Vulneracions:El diputat d’ERC al Parlament de Catalunya anuncia que es trasllada a Suïssa arran de la persecució patida pel cas del Tsunami Democràtic. El cas l’instrueix instrueix el jutge Manuel García Castellón al Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, però en el seu cas, juntament amb el de Carles Puigdemont, es segueix davant del Tribunal Suprem i l’instrueix la magistrada Susana Polo, atesa la seva condició d’aforats. A l’abril, Oleguer Serra, membre de la direcció d’Òmnium Cultural, Jesús Rodríguez, periodista, i l’empresari Josep Campmajó, encausats davant el Jutjat Central d’Instrucció número 6, anuncien el seu exili a Suïssa. Els investigats a la causa són citats a declarar el 22 maig, i només hi compareixerà Marta Molina (ERC).

Entrada
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí