20240126
26 gener 2024

El jutge Joaquín Aguirre prorroga el cas Volhov

Vulneracions:El jutge del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona Joaquín Aguirre n’ha ordenat la pròrroga a l’entendre que hi ha diligències pendents i documentació abundant que queda per revisar i analitzar, així com voluminosos informes remesos per la policia judicial. Entre d’altres coses, segons el jutge, que demostrarien les relacions estretes d’alguns dels investigats amb russos, alemanys i italians. Aquests contactes, segons el jutge, ocupaven càrrecs diplomàtics a Rússia i formaven part de partits d’extrema dreta a Alemanya i Itàlia i pretenien establir vincles d’influència política i econòmica en cas d’assolir la independència de Catalunya. Així doncs, la instrucció es prorroga 6 mesos més. Dies després, el jutge apareix a la televisió alemanya comentant el cas Volhov. Tot plegat té lloc mentre es debat la Llei d’Amnistia al Congrés dels Diputats.

Entrada
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí