20220721
21 juliol 2022

Un exmembre del Secretariat Nacional de l’ANC és detingut per un tall de carretera contra l’empresonament de Pablo Hasél

Vulneracions:L’exsecretari nacional de l’Assemblea Nacional Catalana Tomàs Sayes havia estat citat a declarar per un dels talls de carretera, fet entre Bellver i Prullans, per protestar contra l’empresonament del raper Pablo Hasél el febrer de 2021. Sayes no havia anat a declarar davant el Jutjat d’Instrucció número 1 de la Seu d’Urgell dos cops i s’havia decretat una ordre de crida i cerca contra ell. Tomàs Sayes és detingut a la frontera amb Andorra, passa la nit a un calabós de la Policía Nacional i és alliberat l’endemà després de passar per disposició judicial.

Entrada 1084
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí