20220719
19 juliol 2022

Anna Gabriel compareix davant el Tribunal Suprem

Vulneracions:L’exdiputada del Parlament de Catalunya de la CUP Anna Gabriel, que viu a l’exili a Ginebra des de fa 4 anys, compareix davant el Tribunal en el marc de la causa contra els líders de l’1-O. Anna Gabriel està processada per un presumpte delicte de desobediència a la causa des de juliol de 2018. L’ordre de detenció contra l’exdiputada queda sense efecte i properament serà citada a declarar. Anna Gabriel torna aquell mateix dia cap a Suïssa. Al gener de 2023, un cop tancada la instrucció, Marchena, president de la Sala Penal del Tribunal Suprem, confirma la conclusió del sumari dictada per Llarena el setembre de 2022 i envia la causa a l’Audiència Provincial de Barcelona, atès que ella ja no és aforada.

Entrada 1081
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí