20220719
19 juliol 2022

El Tribunal Constitucional comunica als ferits de les càrregues de l’1-O al Callús l’admissió a tràmit del seu recurs d’empara

Vulneracions:Els ferits de les càrregues policials i detencions durant l’1-O havien presentat un recurs d’empara contra l’arxivament de la causa contra els agents de la Guardia Civil actuants. El recurs entén que durant la instrucció s’ha vulnerat el dret a la tutela judicial efectiva dels recurrents, atès que s’ha vulnerat el dret a obtenir una investigació suficient i eficaç. Al Bages, però, continuen els arxivaments de les causes contra les càrregues a l’1-O. Es produeix un nou arxivament a la causa de Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada, respecte de la investigació de l’agent de la Guardia Civil que hauria agredit Jordi Pesarrodona.

Entrada 1082
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí