20220801
1 agost 2022

Òmnium anuncia la presentació d’una demanda a l’Audiència Nacional contra el Ministeri de l’Interior pels casos d’infiltracions a organitzacions independentistes

Vulneracions:Òmnium, representada per l’advocat Benet Salellas, interposa recurs contenciós administratiu per protecció de drets fonamentals després d’haver dut a terme un requeriment el 6 de juliol de 2022 davant el Ministeri de l’Interior, on es demanava que es posés fi a les infiltracions en els moviments juvenils independentistes, que havia estat desestimat. La demanda exposa el cas de la infiltració d’un agent de la Policía Nacional al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i l’intent de captació d’un jove per a infiltrar-se al Jovent Republicà, les joventuts d’ERC. El Govern de la Generalitat, per la seva banda, denuncia el cas del Policía Nacional, infiltrat també a la Universitat de Barcelona, pels delictes de falsedat documental i usurpació d’estat civil.

Entrada 1086
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí