20220804
4 agost 2022

Jordi Serracant anuncia que li han obert diligències per una piulada satírica sobre la situació del català a l’escola

Vulneracions:Serracant va publicar una piulada al desembre de 2021 on deia que: “Ja tinc la carn de nen castellanoparlant per a fer els canelons”. VOX va denunciar la piulada a la Fiscalia i s’hi van afegir un particular i les associacions espanyolistes Asamblea por una Escuela Bilingüe, Movimiento contra la Intolerancia i Hablamos Español. El Jutjat d’Instrucció número 12 de Barcelona obre diligències prèvies per presumptes delictes de lesió de la dignitat per motius discriminatoris i contra la integritat moral. El fiscal del cas considera que Serracant va dur a terme la piulada a fi de fer befa del menor de l’escola de Canet, arran el cas de la sentència del 25%. Els advocats consideren la investigació com a “prospectiva”, atès que el cas arriba arran d’una investigació dels Mossos d’Esquadra amb la Fiscalia de Delictes d’Odi a una quarantena de tuitaires. La causa inclou 4 altres investigats per altres piulets i 36 d’altres ja han estat arxivats.

Entrada 1087
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí