20190322
22 març 2019

Torra acata la decisió de la JEC de despenjar la pancarta a favor dels presos polítics del Palau de la Generalitat

Vulneracions:El president Quim Torra decideix retirar la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics i exiliats” amb el llaç blanc penjada el dia anterior al Palau de la Generalitat i substituir-la per una pancarta amb el lema “Llibertat d’opinió i expressió. Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans” per donar compliment al nou requeriment de la Junta Electoral Central de retirar estelades, llaços i pancartes “partidistes” durant el període electoral. El mateix dia, i en resposta a una consulta dels Mossos d’Esquadra, el president de la JEC dona del vistiplau a la nova pancarta, decisió que serà confirmada per la JEC el 27 de març.

Entrada 590
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí