20190323
23 març 2019

S’arxiva la causa contra el mecànic de Reus

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus arxiva la causa oberta contra el mecànic de Reus Jordi Perelló, pel presumpte delicte d’incitació a l’odi, per haver-se negat a atendre un cotxe d’una agent de la Policía Nacional, en protesta contra les càrregues policials de l’1-O. El tribunal considera que no hi ha elements per considerar l’actuació de Perelló delicte d’incitació a l’odi. Posteriorment, Perelló presenta un escrit acusatori davant la Divisió d’Afers Interns de Mossos d’Esquadra contra l’agent dels Mossos que el va denunciar per “comportament irregular fora de servei”. L’expedient s’obre per “atemptar contra la imatge del cos i contra el prestigi i la consideració de la Generalitat”. El mosso és finalment expedientat, el que comporta una suspensió de sou i feina durant un mes.

Entrada 591
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí