20190326
26 març 2019

El Jutjat d’instrucció número 4 de la Bisbal d’Empordà cita a declarar el CDR de Palafrugell Carles Ruiz com a investigat pels presumptes delictes d’incitació a l’odi i atemptat a l’autoritat

Vulneracions:La citació a Ruiz es produeix per la seva participació a les protestes a les portes del restaurant Can Cou-Cou de Mont-ras on sopava el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena el 28 de juliol del 2018 amb el president del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i 16 persones més. La defensa del membre dels CDR demana que s’arxivi la causa considerant que els delictes pels quals se l’investiga, d’incitació a l’odi i atemptat a l’autoritat, són “desproporcionats”.

Entrada 593
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí