20190327
27 març 2019

El TC prohibeix la investidura a distància dels presidents de la Generalitat

Vulneracions:El Tribunal Constitucional anul·la la modificiació de la Llei de Presidència que permet la investidura d’un president de la Generalitat a distància i la celebració de reunions del Govern per via telemàtica. El 2 de febrer ja havia anul·lat la resolució del president del Parlament Roger Torrent de convocatòria del ple d’investidura de Carles Puigdemont per al 30 de gener de 2018, que no s’havia arribat a celebrar. El Tribunal desestimarà en canvi el recurs d’empara del PSC contra la tramitació de la modificació de la Llei de Presidència pel procediment de lectura única.

Entrada 595
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí