20190329
29 març 2019

El Tribunal de Comptes investiga les despeses d’exteriors de la Generalitat

Vulneracions:El Ple del Tribunal de Comptes aprova un informe de fiscalització relatiu a les despeses de la Generalitat en polítiques d’acció exterior entre 2011 i 2017 on aprecia indicis de responsabilitat penal i comptable. L’informe és el resultat de la investigació que l’òrgan havia engegat al gener de 2018 a petició de la Comissió Mixta del Congrés dels Diputats i del Senat per a les relacions amb el Tribunal de Comptes. El Tribunal de Comptes remetrà aquest informe a la Fiscalia, que obre unes diligències per investigar aquestes despeses. Per la seva banda, el propi Tribunal de Comptes inicia unes diligències preliminars per investigar la responsabilitat comptable, que recauen en la consellera de comptes Margarita Mariscal de Gante Mirón, exministra de justícia del govern del PP (1996-2000) i autora de la sentència sobre les despeses de l’organització del 9-N.

Entrada 598
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí