20190401
1 abril 2019

L’Audiència de Barcelona revoca la condemna a Jose Téllez per desobediència

Vulneracions:El jutjat admet a tràmit el recurs presentat pel regidor de Guanyem Badalona en Comú i militant de la CUP. Revoca així la condemna d’una multa de 4.380 euros dictada pel Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona pel presumpte delicte de desobediència per haver agafat uns cartells de la campanya de l’1-O d’un cotxe de la Guàrdia Urbana de Badalona, inicialment confiscats pels agents, i retornar-los als activistes d’Òmnium. La Fiscalia presenta un recurs de cassació contra la decisió absolutòria de l’Audiència de Barcelona davant del Tribunal Suprem i demana que es mantingui la multa de 4.380 euros per a Jose Téllez.

Entrada 600
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí