20190402
2 abril 2019

La Junta Electoral adverteix a TV3 pel hashtag “FAQsPrisisPilíticsTV3”

Vulneracions:El PP denuncia la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals davant la Junta Electoral Provincial de Barcelona per l’ús del hashtag “FAQsPrisisPilíticsTV3” en el perfil de Twitter del programa de TV3 “Preguntes Freqüents” durant l’emissió del programa del 30 de març. El 5 d’abril, la Junta Provincial dona la raó al PP i ordena als mitjans públics que s’abstinguin d’utilitzar termes que vulnerin la “neutralitat informativa”. Adverteix de possibles sancions en cas de reiteració en la vulneració de les seves instruccions. La CCMA recorre la resolució davant la Junta Electoral Central, que confirma l’acord de la Junta Provincial.

Entrada 601
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí