20190404
4 abril 2019

La JEC impedeix a Sànchez i Junqueras participar amb normalitat a la campanya electoral

Vulneracions:La Junta Electoral Central rep diverses peticions de JxCat i d’ERC perquè autoritzi la participació de Jordi Sànchez i Oriol Junqueras, caps de llista d’aquests partits a les eleccions generals, en diversos actes, mítings, entrevistes, rodes de premsa, etc. per una banda acudint a fora del centre i per l’altra a distància. Finalment, al llarg de les setmanes fins les eleccions del 28 d’abril, la JEC autoritzarà la seva participació a distància i per videoconferència o telèfon a diversos mitings, entrevistes i rodes de premsa en funció de la disponibilitat de recursos al centre penitenciari però no els autoritzarà a sortir del centre ni permetrà entrar als mitjans als centres penitenciaris perquè el Ministeri d’Interior ha dictaminat que afectaria el funcionament del centre. Per tant, es torna a torna impedir als presos per l’1-O a participar amb certa normalitat a la campanya electoral.

Entrada 603
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí