20190326
26 març 2019

El TC inadmet els recursos d’empara de Serret i Comín per la recusació de Llarena i de Rull i Turull per la recusació de Marchena

Vulneracions:El Ple del Tribunal Constitucional decideix per unanimitat inadmetre el recurs d’empara presentat per Meritxell Serret i Toni Comín perquè no s’havia admès la recusació de l’instructor de la causa de l’1-O, Pablo Llarena. Així mateix, el TC inadmet el recurs contra la recusació presentada per Josep Rull i Jordi Turull contra Manuel Marchena i altres membres de la Sala del Penal del TS que han de jutjar la causa. Els recursos havien estat inicialment admesos a tràmit però el tribunal decideix ara inadmetre’ls perquè no s’han esgotat totes les vies judicials prèvies.

Entrada 594
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí