20190325
25 març 2019

La Junta Electoral de Lleida requereix a la CUP despenjar símbols independentistes del despatx de la Paeria

Vulneracions:La Junta Electoral dona un termini màxim de 24 hores a Francesc Gabarell, president del grup muncipal del partit, perquè despengi estelades, llaços grocs i altres símbols independentistes de la finestra del despatx del grup a la Paeria, en el marc del període electoral de les eleccions generals del 28 d’abril, arran d’una denúncia de Ciudadanos. El 9 d’abril, la Junta Electoral fa un nou requeriment, aquest cop a l’altre president del grup, Pau Juvillà, ja que el grup no compleix amb les seves ordres. Finalment, el 10 d’abril de 2019, la Fiscalia presenta una querella davant els Jutjats d’Instrucció de Lleida per un presumpte delicte de desobediència contra Pau Juvillà.

Entrada 592
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí