20190322
22 març 2019

La Junta Electoral prohibeix l’ús de les expressions “exili” i “pres polític” als mitjans públics.

Vulneracions:Ciudadanos denuncia la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals davant la Junta Electoral Provincial de Barcelona per l’ús de les expressions “exili”, “pres polític” i “judici de repressió” en espais informatius de TV3 i Catalunya Ràdio. El 27 de març, la Junta Provincial dona la raó a Ciudadanos i ordena que els mitjans públics s’abstinguin de fer servir aquests termes durant el període electoral i en particular que s’abstinguin de referir-se a la causa contra els líders de l’1-O com a “judici de repressió” per tractar-se d’un “judici realitzat dins les normes de l’estat de dret”.

Entrada 589
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí