20190320
20 març 2019

Roger Aguayo declara davant el jutge

Vulneracions:El jove de Calldetenes Roger Aguayo, detingut en el tall de l’Eix Transversal durant la vaga general del 21 de febrer convocada per la Intersindical-CSC en motiu de l’inici del judici de l’1-O, declara davant del Jutjat d’Instrucció número 2 de Vic pels presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics. En el seu atestat, els Mossos d’Esquadra acusen Aguayo d’agredir un agent tot i que admeten que la detenció no es va produir al moment de l’agressió. Aguayo de la seva banda nega els fets. Un cop tancada la instrucció, el jutge enviarà Aguayo a judici davant l’Audiència Provincial de Barcelona.

Entrada 587
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí