20190318
18 març 2019

La JEC torna a ordenar retirar estelades i llaços grocs d’edificis de la Generalitat

Vulneracions:La Junta Electoral Central desestima el recurs de Quim Torra contra la seva ordre de retirar estelades i llaços grocs dels edificis públics durant la campanya electoral per les eleccions generals i dóna 24 hores perquè doni compliment al requeriment. Torra anuncia que de moment no retira la pancarta amb el llaç groc de la façana del Palau de la Generalitat però demana un informe al Síndic de Greuges i presenta un recurs davant la Sala del Contenciós del Tribunal Suprem en contra de la decisió de la JEC, que demana que se suspengui cautelarment. Societat Civil Catalana i Abogados Catalanes por la Constitución també denuncien a Torra davant la Fiscalia.

Entrada 584
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Esdeveniments polítics
Organitzacions
Persones
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí