20190314
14 març 2019

78 alcaldes investigats pel l’organització referèndum de l’1-O

Vulneracions:L’Associació de Municipis per la Independència comunica que dels 712 alcaldes que havien de ser investigats per haver col·laborat en l’organització del referèndum de l’1-O, només 78 han estat efectivament investigats. D’aquests casos, la majoria (62) han estat arxivats, 10 han estat remesos als jutjats perquè en continuïn la investigació i respecte de 6 no hi hagut cap pronunciament encara. Els alcaldes havien de ser investigats per la Fiscalia catalana seguint les ordres de la Fiscalia General de l’Estat, per posar a disposició de la Generalitat els locals municipals necessaris per a organitzar el referèndum de l’1-O.

Entrada 581
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí