20190318
18 març 2019

S’arxiven diverses investigacions de càrregues policials de l’1-O al Bages

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Manresa, que centralitza les investigacions en relació al referèndum de l’1-O al Bages, arxiva la causa respecte de les càrregues de la Guardia Civil a Castellgalí. Aquesta decisió és recorreguda i confirmada per instàncies superiors. Durant els següents mesos, el Jutjat arxivarà la resta de causes per les actuacions policials al Bages (a Fonollosa, a Callús i a les escoles del Quercus i Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada). Aquest arxius també es recorren i l’Audiència Provincial de Barcelona ordena que es reobrin les causes de Fonollosa i de Sant Joan de Vilatorrada, que tornen al jutjat d’instrucció, però confirma l’arxivament de la causa per l’actuació a Callús.

Entrada 585
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí