20190310
10 març 2019

Els presos polítics de l’1-O encapçalen les llistes per les generals

Vulneracions:Es comencen a conèixer els candidats que JxCat i ERC presentaran a les eleccions generals, entres els que s’inclouen la majoria dels presos preventius de la causa contra els líders de l’1-O. Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull encapçalaran les llistes de JxCat al Congrés per Barcelona, Lleida i Tarragona, respectivament i Oriol Junqueras encapçalarà la llista d’ERC per Barcelona. Pel que fa al Senat, Raül Romeva encapçalarà la llista d’ERC per Barcelona. Per altra banda, l’exconseller de cultura Lluís Puig, que es troba a l’exili, encapçala la llista de JxCat al Senat i l’exmembre de la Mesa del Parlament de Catalunya Sí que es Pot (CSQP), Joan Josep Nuet, encausat davant el TSJC en relació a l’1-O, ocupa el número 4 de la llista d’ERC al Congrés per Barcelona.

Entrada 579
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí