20190307
7 març 2019

El Parlament reclama investigar la monarquia

Vulneracions:El Parlament de Catalunya aprova la creació d’una comissió d’investigació sobre la monarquia, concretament sobre les activitats delictives o irregulars de persones vinculades a la família reial espanyola, incloses les destinades a forçar el trasllat del domicili social de bancs, grans empreses i multinacionals fora de Catalunya després de l’1-O. Es tracta d’una proposta conjunta de JxCat, ERC, En Comú-Podem i la CUP. La resta de grups hi voten en contra. El Govern espanyol presenta un recurs d’inconstitucionalitat contra la resolució davant el Tribunal Constitucional, que l’admet a tràmit el 16 de març, de manera que queda en suspens.

Entrada 577
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí