20230317
17 març 2023

Pablo Hasél comunica que acaba de complir la seva primera condemna

Vulneracions:La pena, que era inicialment de 9 mesos per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, s’allarga pel fet que es nega a pagar les multes. Tanmateix, Pablo Hasél explica que seguirà a la presó. Al febrer de 2021, pocs dies després del seu empresonament, va esdevenir ferma una condemna a Hasél de 2 anys i 9 pels delictes d’amenaces i obstrucció a la justícia, per, segons la condemna, haver denunciat un fals testimoni a Twitter, intentar donar-li una puntada de peu i amenaçar-lo. A més, durant el seu empresonament, se li diagnostica una malaltia intestinal crònica i se li detecten diverses úlceres a l’estómac. Aquest diagnòstic arribarà tard, doncs els mossos s’havien negat fins aleshores a abandonar la sala perquè li poguessin fer les proves mèdiques al raper amb intimitat, cosa que farà que el seu estat de salut empitjori.

 

Entrada 1154
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí