20230302
2 març 2023

L’Audiència Provincial de Barcelona decideix d’unificar les causes del Jutjat d’Instrucció número 13 i del Jutjat d’Instrucció número 18

Vulneracions:El tribunal considera que hi ha connexitat entre els supòsits investigats, i ara el Jutjat d’Instrucció número 13 en dura a terme la investigació. Així, una de les conclusions de l’Audiència Provincial de Barcelona és que el fet que dos jutjats investiguin, el Jutjat d’Instrucció número 13 i el Jutjat d’Instrucció número 18, les despeses per al procés d’independència de Catalunya, és un fet prohibit per la llei. Aquesta decisió desbloqueja els dos procediments, que fa un any que estaven aturats, però suposa nous tràmits en la causa del 13, que suposaran el seu endarreriment. De fet, el tribunal, a la resolució, es declara plenament conscient que amb aquesta situació es produeix un augment de la complexitat de la causa del Jutjat. Pel que fa al Jutjat d’Instrucció número 18, mantindrà la causa d’Exteriors però només respecte de les despeses de l’època del govern d’Artur Mas.

Entrada 1152
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí