20230227
27 febrer 2023

El TSJC absol Moisès Fernández pels talls a la Ronda de Dalt

Vulneracions:Moisès Fernández havia estat condemnat a una multa de 360 euros i a una indemnització de 2.300 euros per un delicte de lesions. Els fets s’emmarquen en la seva participació al tall a la Ronda de Dalt de Barcelona. El tall es dugué a terme en el marc de la vaga general del 8-N, convocada per la Intersindical-CSC, amb motiu de l’aplicació de l’article 155 i de l’empresonament dels líders de l’1-O. El van condemnar per un incident amb un motorista en un piquet informatiu. El motorista l’acusava d’haver-lo agredit i haver-li malmès cinc dents. Fernández va denunciar haver patit amenaces durant el procés judicial. La Fiscalia li demanava 4 anys i 6 mesos de presó. De fet, ja va ser condemnat a 1 any de presó pel delicte de desordres públics arran de la seva participació a la mateixa vaga, juntament amb Francisco Garrobo (CUP), que va ser condemnat a 3 anys i 6 mesos de presó. El TSJC va anul·lar-ne la sentència posteriorment.

Entrada 1150
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí