20230307
7 març 2023

L’Audiència Provincial de Barcelona desestima els recursos contra els arxivaments de les investigacions de 7 de 8 mestres de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca encara perseguits

Vulneracions:Tots els arxivaments dels 9 docents menys un havien estat recorreguts pel Ministeri Fiscal i l’Asociación Española de la Guardia Civil i es trobaven pendents de recurs davant de l’Audiència Provincial de Barcelona. El Fiscal considerava, entre d’altres coses, que els fets no es podien emparar en la llibertat d’expressió. Ara, l’Audiència Provincial de Barcelona en desestima els recursos, tret d’un, i revoca el sobreseïment del darrer. L’Audiència Provincial considera que no hi ha ni una aparença delictiva ni prou indicis de delicte. I, que, per exemple, les manifestacions que s’al·legaven en el cas d’una de les mestres, de dir “gossos rabiosos” a la Guardia Civil i preguntar qui n’eren fills, no es consideren a efectes penals tracte denigrant, humiliant o discriminatori.

Entrada 1153
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí