20220303
3 març 2022

Operació Judes: la Sala Penal de l’Audiència Nacional admet que es desconeix l’origen de la investigació

Vulneracions:L’Audiència Nacional autoritza la declaració, en qualitat de testimonis, de sis agents de la Guardia Civil que van realitzar la investigació, arran d’un recurs d’apel·lació de les defenses, després que el magistrat instructor, Manuel García-Castellón, ho denegués. A més, la interlocutòria reconeix que “no hi ha cap fet delictiu concret determinant que centri la investigació”. A banda, el Magistrat instructor arxiva la causa contra Xavier Duch, un dels CDR detinguts el 23 de setembre de 2019, per raons mèdiques. Els agents declaren al juny: tres d’ells diuen que només feien tasques d’oficina, i d’altres que no recordaven a la persona a qui seguien. Un dels advocats de la defensa ho qualifica com a: “presa de pèl”.

Entrada 1021
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí