20220314
14 març 2022

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya tanca la instrucció de la causa contra Laura Borràs

Vulneracions:El Tribunal Superior de Justícia emet una interlocutòria on conclou la instrucció contra Laura Borràs i quatre persones més. El Tribunal considera indiciàriament acreditat que Laura Borràs va fraccionar contractes a fi d’evitar el procediment administratiu pertinent i procedir-ne a la seva adjudicació directa quan era directora de la Institució de les Lletres Catalanes i considera que els fets podrien ser constitutius dels delictes de prevaricació administrativa, falsedat documental, frau a l’administració i malversació de fons públics. Els cinc investigats recorreran contra la interlocutòria i el Tribunal la revocarà el 4 d’abril, a l’entendre que no es va respectar el dret de defensa dels investigats, al no deixar-los examinar les actuacions amb l’antelació necessària.

Entrada 1023
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí