20220317
17 març 2022

L’alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla haurà de pagar 500 euros setmanals del seu patrimoni fins que no retiri els llaços grocs i cartells de les finestres de l’Ajuntament

Vulneracions:El Jutjat Contenciós-Administratiu número 10 de Barcelona sanciona a l’alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla (ERC), després que el jutjat ja l’hagués obligada prèviament a despenjar la pancarta reclamant la llibertat dels presos polítics, arran d’una denúncia de Ciudadanos. Malgrat que l’alcaldessa ja va despenjar-la al juny de 2021, el jutjat assegura que la pancarta s’ha substituït per pancartes i rètols que es troben dins les finestres de l’Ajuntament i, per tant, no ha complert la sentència. L’alcaldessa haurà de pagar aquesta quantitat fins que no demostri que s’han retirat aquests símbols.

Entrada 1025
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí