20220303
3 març 2022

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Figueres ordena detenir 14 investigats pels talls de la Jonquera convocats pel Tsunami Democràtic

Vulneracions:El jutge n’ordena la detenció després d’haver-los citat fins a cinc cops a declarar sense que aquests s’hi presentessin. El Jutjat d’Instrucció número 4 de Figueres és l’únic que encara manté la causa oberta contra 196 investigats per delictes de desordres públics i danys pels talls convocats pel Tsunami Democràtic, després que els jutjats de Girona i Perpinyà les arxivessin. Finalment, els Mossos d’Esquadra detenen 11 investigats durant aquell mateix dia i l’endemà, i queden en llibertat després de comparèixer al jutjat.

Entrada 1020
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí