20220223
23 febrer 2022

L’Audiència Provincial de Barcelona condemna Roger Aguayo a un any i mig de presó per lesionar dos mossos durant la vaga del 21-F

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona condemna pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i lesions a un any i sis mesos de presó Roger Aguayo i l’absol del delicte de desordres públics. L’Audiència condemna Roger Aguayo per lesionar dos mossos en un tall a la C-25 i C-17 a la vaga del 21-F amb motiu de l’inici del judici de l’1-O. Aguayo també haurà d’indemnitzar els dos agents dels Mossos d’Esquadra. La defensa del jove anuncia que recorrerà contra la sentència.

Entrada 1019
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí