20220216
16 febrer 2022

Un manifestant accepta una condemna de dos anys de presó per la seva participació a les protestes postsentència

Vulneracions:Un manifestant accepta aquesta condemna pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics, a més d’una pena d’inhabilitació de sufragi passiu. La Fiscalia demanava una condemna de deu anys de presó. Segons el relat policial, el 18 d’octubre de 2019, en el marc de les protestes postsentència, el manifestat hauria llançat una pedra cap a una línia d’agents de Mossos d’Esquadra que no n’hauria ferit a cap, malgrat que el fiscal ha reconegut que no sabia si la pedra era gran o no perquè no hi ha imatges disponibles. El manifestant no entrarà a presó i la sentència esdevé ferma al no presentar-se recurs en contra. Ja havia estat quinze dies en presó provisional després de la seva detenció el mateix dia de la protesta.

Entrada 1016
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí