20220209
9 febrer 2022

Max Castellarnau, detingut durant les protestes postsentència, accepta una condemna per tal de no entrar a la presó

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Barcelona condemna Max Castellarnau a una pena d’un any i nou mesos de presó, després que l’acusat s’hi conformés, pels delictes de desordres públics i atemptat contra l’autoritat. Castellarnau evita així el risc d’haver d’entrar a la presó, ja que la Fiscalia demanava set anys i mig de presó i la Generalitat dos. Max Castellarnau va ser detingut durant una de les protestes postsentència el 17 d’octubre 2019 i se li va imposar la mesura cautelar de no aproximar-se a cap manifestació, cosa que va portar que es mudés al Pirineu. Castellarnau denuncia agressions durant la detenció i el trasllat a la comissaria dels Mossos i que, durant la trucada des de comissaria, quan un mosso va adonar-se que parlava amb un advocat i no amb un familiar, va penjar-li la trucada.

Entrada 1014
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí