20220208
8 febrer 2022

El TSJC obliga a l’Ajuntament de Cardedeu a posar la bandera espanyola a la façana de l’Ajuntament

Vulneracions:L’associació Impulso Ciudadano havia presentat un recurs administratiu a fi que s’ordenés la retirada de l’estelada, que hi onejava feia anys enlloc de la senyera i la bandera d’Espanya. El Jutjat Contenciós-Administratiu número 5 de Barcelona havia desestimat la petició per falta de legitimació de l’associació. Impulso Ciudadano presenta un recurs i el TSJC l’estima, ordenant que tant la bandera espanyola com la senyera siguin posades de nou a l’Ajuntament com a mesura cautelar. Impulso Ciudadano diu que arran d’aquesta decisió, procediran a enviar requeriments als Ajuntaments en la mateixa situació que els de Cardedeu perquè col·loquin ambdues banderes.

Entrada 1013
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí